16 Ocak 2014 Perşembe

Kırık Çin Çubuğu

      
     Evet, yanlış duymadınız. Çin çubuğunun çubuğu kırıldı resmen: ) başlatan anlatmak gerekirse, herkesin malumu yeni yıla nasıl girerseniz öyle gider diye bir söz vardır. Bundan çin çubuğu olarak ömrüm boyunca ben hiç kaçamadım. Şöyleki  lys’ye hazırlanacağım yıl, yılbaşına ders çalışarak girmiş sonrasında da yıl boyunca ders çalışarak üniversiteye girmeye hak kazanmıştım filan.



    
     Asıl konumuza dönecek olursak, bu yılbaşında düşlediği planların yolunda gitmeyip yılbaşı gecesinden elleri bomboş bir şekilde ayrılan ben deniz çin çubuğu sanıyorum ve hissediyorum ki, geçen seneden farklı olarak bu sene çubuk kırılması yaşayarak tam bir manastır rahibi sessizliğine bürünüp, bu sene kendimi cinselliğin o tatlı ve ihtiraslı adana kebabı tadındaki aromasından mahsun bırakıp, evrenin beni hapsetmiş olduğu bedensel olarak bir arınmaya gireceğim. Bu konuda ciddi olduğumu göreceksiniz.

1 yorum:

  1. güncel yazıyla zerre kadar alakası olmayan bir şey soracaksak ne yapalım peki?
    ne iletişim için mail adresi var ne facebook hesabı üstelik istediğim bir şeyi ararken çıktı blog nasıl ulaşayım ben şimdi sana????

    YanıtlaSil